Familieaktiviteter

Der er mange måder at gå på museum på – måske har I lyst til at tegne, digte jeres egen historie eller løse gulvenes geometriske gåder.

I kan bruge vores gratis tegnematerialer eller købe en af vores aktivitetspakker. Vi har også jævnligt tegneworkshops og fortællearrangementer for børn og voksne.

Tegn når det passer jer

Et godt sted at begynde er med papir og blyant. I mødestedet på 1. sal kan I gratis bruge de forskellige tegnematerialer. Der er papir og blyant samt en flyer med gode idéer til, hvordan I kan komme i gang med at tegne.

Aktivitetspakker

Gulve og geometri handler om smuk matematik. Thorvaldsens Museum er udsmykket fra gulv til loft, og hvert rum byder på forskellige geometrisk gåder. Pris: 10 kr. pr. ark.

"Toppen af Kroppen" er en take away-pose, der indeholder sjove materialer, så I hjemme kan komme i gang med at lave jeres egne skulpturhoveder – og udstille dem i en museumskulisse. Pris: 30 kr.

Ferieaktiviteter

I skolernes ferier har vi forskellige tilbud til børn og deres voksne. Vi har også tegneworkshops for familier. Læs mere og hold øje med kommende arrangementer her på hjemmesiden.