Fotografering på museet

Vi bliver rigtig glade, hvis du fotograferer og filmer på museet. Du kan tagge med #thorvaldsensmuseum, så finder vi dine fotos på sociale medier. Husk at fotografering og filmoptagelser skal være til privat brug og uden brug af stativ, softbox og flashlamper.

Blitz

Det er tilladt at bruge blitz på museet. Dog er det ikke tilladt at bruge blitz eller andet kunstigt lys i museets malerisamling og antiksamling på 1. sal samt foran tegninger og andre kunstværker på papir.

Med stativ, softbox og flashlamper

Tilladelse til fotografering/filmoptagelser med kamera på stativ samt optagelser med softbox og flashlamper kan gives på visse betingelser og altid efter skriftlig anmodning.

Anmodningen skal indeholde oplysninger om formålet med optagelserne, den konkrete anvendelse af optagelserne, hvornår optagelserne skal finde sted, hvor mange personer, der vil medvirke ved optagelserne og hvilket udstyr, der medbringes.

En medarbejder fra museets vagtpersonale skal være til stede ved optagelserne. Der opkræves et gebyr på min. 1050 kr for vagt der skal vœre til stede under fotoshootet. Derudover tillœgges endnu et gebyr for fotografering. Fotografering skal ske indenfor tidsrummet kl. 8.30 til kl. 16.30 på hverdage. Der kan ikke betales for mindre end 3 timer. Efter de første tre timer betales kr. 250 pr. time inden for tidsrummet 8.30-16.30 på hverdage og kr. 450 pr. time uden for dette tidsrum pr. vagt. Alle priser er ex. moms. For tilladelse til at fotografere Kontakt museet på tlf. 33 32 15 32 eller på thm@thorvaldsensmuseum.dk eller kontakt PR på ke5k@kk.dk.