Bg_logo_top

Gaveartikler

Kopi af Thorvaldsens slangering

Denne slangeformede ring er en kopi af en ring af guld, som Thorvaldsen ofte bar.
Sølv 649 kr.

Forgyldt 725 kr.

Slangering

Mulepose

Klassisk, sort mulepose i kraftigt lærred med motiv af Thorvaldsens Museums facade. Idéel til indkøb - behagelig at bære og kan indeholde tunge varer! Muleposen har i disse år fået en renæssance pga. sin miljøvenlighed.

59 kr.

Mulepose

Bertel Thorvaldsen DVD

Med engelske undertekster
Af Stig Miss, Karen Vad og Peter Klitgaard
Filmen giver et detaljeret indblik i Thorvaldsens liv og karriere i Danmark og Rom. Thorvaldsen er en af Danmarks få verdensberømte billedhuggere. Hans liv var en ægte kunstnerskæbne - fra en begyndelse i fattige kår til rigdom og verdensberømmelse.

99 kr.

Dvd

CD: Thorvaldsen og Musikken

CD med musik fra Thorvaldsens egne nodebøger, og musik, som vi véd, Thorvaldsen har haft kendskab til. Medvirkende Inger Dam-Jensen (sopran), Christina Åstrand (violin), Ingolf Olsen (guitar) mfl.

149 kr.

Thorvaldsen_og_musikken

CD: The Musical Sculptor - Ingolf Olsen plays the guitar music of Bertel Thorvaldsen

CD med guitarmusik fra Thorvaldsens egne nodebøger. Medvirkende Ingolf Olsen (guitar) og Christina Åstrand (violin).

149 kr.

The_musical_sculptor

Kopi af etruskisk amuletkapsel

Kopien er støbt efter en amuletkapsel Thorvaldsen købte, da han boede i Rom fra 1797 til 1838. Sølv 299 kr.

Forgyldt 359 kr.

Amuletkapsel

Magnet

Magnet med motiv af museets facade ud mod Bertel Thorvaldsens Plads. Museet åbnede i 1848 og rummer alle Thorvaldsens værker.

25 kr.

Magnet_museet

Magnet

Magnet med motiv af skønhedsgudinden Venus. Venus vandt sin skønhedstitel og et guldæble blandt antikkens gudinder, da den jordiske kongesøn Paris skulle vælge mellem Juno, Minerva og Venus. Skulpturen viser Venus efter skønhedskonkurrencen, hvor hun holder skønhedsbeviset op foran sit beundrende blik. Thorvaldsens Venusskulptur blev til i årene 1813-16.

25 kr.

Magnet_venus

Magnet

Magnet med motiv af Jason med det gyldne skind. Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

25 kr.

Magnet_jason

Magnet

Magnet med motiv af Gratierne og Amor. Amors tilstedeværelse forklarer Gratiernes følsomme udtryk og eftertænksomhed, der er et resultat af hans lyrespil. De tre smukke kvinder udstråler kærlighed, skønhed og ærbarhed som ideale tilstande. Det var kvindelige dyder i Thorvaldsens samtid. Skulpturgruppen er fra 1817-19.

35 kr.

Magnet_gratierne

Magnet

Amor var antikkens elskovsgud. Han havde stor magt, fordi han kunne ramme både mennesker og guder med forelskelsens pile.

25 kr.

Magnet_amor

Magnet

Magnet med motiv af Thorvaldsens Kristius-statue. Statuen blev én af hans mest populære. Den forestiller den genopstandne Kristus, der viser sig for menigheden med mærkerne fra korsfæstelsen i hænderne og på fødderne. Statuen står i museets Kristussal i gips, og marmorudgaven kan ses i Vor Frue Kirke.

35 kr.

Magnet_kristus

Magnetsæt: Jason (4 stk.)

Thorvaldsens berømte gennembrudsværk fra 1803. Jason er en prins fra den antikke mytologi. For at blive konge må han hente et gyldent vædderskind, der vogtes af en farlig drage langt borte i en hellig lund. Skulpturen viser ham stolt i det øjeblik, hvor det er lykkedes ham at få fat i skindet og nu skal hjem til sit kongerige.

89 kr.

Magneter_jason

Magnet: Venus (4 stk.)

Venus, skønhedens gudinde, vandt sin titel og et guldæble blandt antikkens gudinder, da den jordiske kongesøn Paris skulle vælge mellem Juno, Minerva og Venus. Skulpturen viser Venus efter skønhedskonkurrencen, hvor hun holder skønhedsbeviset op foran sit beundrende blik. Thorvaldsens Venusskulptur blev til i årene 1813-16.

89 kr.

Magnet_venus

Linealer

Linealer med hieroglyffer, romertal og romerske kejsere eller græske mål og græsk historie.

35 kr. per stk.

Linealer

Viskelæder

Farao Akhnaton (1353-1335 f.kr.) og hans hustru Nefertiti.

20 kr.

Viskelaeder

Blyanter

Blyanter med græske og egyptiske motiver.

10 kr. per stk.

Blyanter

Museumsbutik

I Thorvaldsens Museums butik kan publikum købe bøger, postkort, plakater m.m., der alt sammen har forbindelse til Bertel Thorvaldsen, til Thorvaldsens Museum og dets samlinger og udstillinger.

Bestilling af varer

Bestilling kan ske telefonisk på tlf. 33 36 01 42, skriftligt eller direkte pr. e-mail.

Thorvaldsens Museum ejes og drives af Københavns Kommune, og for at vi kan udstede en faktura til dig via det kommunale regnskabssystem, skal du oplyse dit personnummer ved bestilling af varer.

Ved forsendelse i Danmark tillægges et administrationsgebyr på 40 kr. samt porto. Ved forsendelse til udlandet skal betaling ske forud, og der tillægges et administrations- gebyr på 70 kr. samt porto.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor