EFTERÅRSFERIE PÅ THORVALDSENS MUSEUM: SUPERHELTE & GUDER

12. OKTOBER - 20. OKTOBER / ALLE ÅBNE DAGE KL. 11

Har du en yndlings superhelt? I denne efterårsferie kan børn og barnlige sjæle hver dag komme tæt på Thorvaldsens superhelte og guder! Få fyldt fantasien op med fantastiske fortællinger om Thorvaldsens marmorhvide guder og gipsgrå halvheldige helte. Fra den overmenneskelige Herkules til den flyvende gud Merkur som kæmper mod et monster med hundrede øjne! Superhelte og guder er ikke kun noget, der findes i film på det sølvgrå lærred. Iblandt Thorvaldsens skulpturer gemmer sig fabelagtige fortællinger om guder og helte fra antikken. Hver dag kl. 11, gennem hele ferien, byder Thorvaldsens Museum på en gratis omvisning med fortællinger til børn om antikkens superhelte og guder. Efter omvisningen er det muligt at hente et tegneark, så I kan forme jeres egne helte! Der vil også være mulighed for at udforske museet som detektiver på vores gratis skattejagt. Hvis alle gåderne i skattejagten løses, kan man hente sin skat i butikken!

Omvisning: fortællinger om Helte og Guder er gratis, når entre til museet er betalt.

Tilmelding kan ske på forhånd via billetto eller i museumsbutikken på selve dagen.