FORDYBELSE MIDT I KUNSTEN: YOGA PÅ MUSEET

5. APRIL & 24. APRIL

Nu får du mulighed for at tage en eksklusiv pause fra den travle hverdag og opleve de smukke omgivelser på Thorvaldsens Museum på en helt ny måde.

Vi lader skønheden i kunsten danne ramme for den indre dannelsesrejse, når vi tilbyder yoga i museets smukke forhal. Der vil blive tilbudt to meditative yogahold i april måned.

OM HOLDET

Yogaformen hedder Kundalini yoga og arbejder med bevidsthed ved at træne og udvikle krop, sind og ånd. Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med, og det er ikke nødvendigt at købe et forløb. Yogaunderviserne Anne og Cristina vil guide dig igennem halvanden time, hvor du, uden for museets åbningstid, trygt kan lade dig omfavne af Thorvaldsens univers.

Det er ikke nødvendigt at medbringe yogamåtte. Efter timen vil museet byde på en kop detox-te fra Amazing Space som har til huse i D'angleterre.

PRIS
150 kr. pr. time

Der er begrænset antal pladser på holdet. Køb billetter her:

D. 5. april kl. 8.15 - 9.45

D. 24. april kl. 17.30 - 19.00