THORVALDSEN & FORDYBELSE: LYDBAD MED ANDERS RHEDIN

16. JANUAR KL. 19.30

I hele 2020 fejrer vi Bertel Thorvaldsens 250 års fødselsdag! Hver torsdag holder vi åbent til kl. 21 og tilbyder en række arrangementer, der på forskellig vis sætter fokus på Thorvaldsens og hans kunst.

Denne torsdag byder vi på fordybelse i kunsten, ved at byde indenfor til en helt unik koncertform, der giver en afslappende og afspændende oplevelse midt iblandt Thorvaldsens kunst. Blide klange vil i samspil med den himmelske akustik og smukke atmosfære i museet skabe en sonisk lydoplevelse, som livsnyderen Thorvaldsen ikke ville havet været foruden.

Igennem det 40 min lange musiske lydbad vil du kunne fordybe dig i detaljerne i kunsten og rummet på en måde, du med garanti aldrig har prøvet før.

OM KONCERTEN
Et lydbad er en blanding af en mindfulness-meditation og en ambient-koncert. Deltagerne ligger ned og bliver guidet igennem et lindrende lydlandskab af beroligende frekvenser. Lydbadet fremføres af Anders Rhedin, der er en erfaren komponist og musiker, som har udgivet adskillige plader internationalt, turneret den vestlige verden tynd og har komponeret musik til spillefilm og guldsælgende plader.

Hvornår: 16. januar kl. 19.30 – 21.00
Hvor: Thorvaldsens Museum