17.07.2014

Vielser på Thorvaldsens Museum 1., 2., 6., 8. og 9. august 2014

Museets smukke rum og stemningsfulde atmosfære danner rammen om Københavns Kommunes vielser på udvalgte datoer i august.

Vielser

Selv vielsen

Vielserne foregår i museets gård. Ved dårligt vejr flyttes vielserne til museets 1. sal ved den flotte Alexanderfrise og med udsigt over gården.

Mødetid og sted

I skal møde op på museet 10 minutter før den aftalte tid og tage plads i forhallen.

Museet åbner undtagelsesvis kl. 9.30 lørdag d. 2. og lørdag d. 9. august for brudepar og vielsesgæster (i dette tidsrum er der kun adgang til samlingsstedet i forhallen og toiletterne).

Mad og drikke

Det er desværre ikke muligt at medbringe mad eller snacks, men egne drikkevarer/glas må meget gerne medbringes. Vi anbefaler alle at nyde drikkevarer på museets store fortrappe, hvis vejret tillader det. Ellers er det også muligt at nyde de medbragte drikkevarer i forhallen. Champagne skal åbnes forsigtigt af hensyn til skulpturerne.

Ris

Der må kun kastes med ris uden for museet.

Fotografering

Fotografering uden stativ er muligt i hele hovedetagen.

Yderligere info

Vil I vies på Thorvaldsens Museum d. 1., 2., 6., 8. eller 9. august 2014 så kontakt:

Bryllupskontoret
Rådhusoplysningen