17.07.2014

Vielser på Thorvaldsens Museum 1., 2., 6., 8. og 9. august 2014

Museets smukke rum og stemningsfulde atmosfære danner rammen om Københavns Kommunes vielser på udvalgte datoer i august.

Vielser

Selv vielsen

Vielserne foregår i museets gård. Ved dårligt vejr flyttes vielserne til museets 1. sal ved den flotte Alexanderfrise og med udsigt over gården.

Mødetid og sted

I skal møde op på museet 10 minutter før den aftalte tid og tage plads i forhallen.

Museet åbner undtagelsesvis kl. 9.30 lørdag d. 2. og lørdag d. 9. august for brudepar og vielsesgæster (i dette tidsrum er der kun adgang til samlingsstedet i forhallen og toiletterne).

Brudepar og deres gæster skal d. 1., 2., 6., 8. og 9. august 2014 ikke betale entré til museet.

Mad og drikke

Det er desværre ikke muligt at medbringe mad eller snacks, men egne drikkevarer/glas må meget gerne medbringes. Vi anbefaler alle at nyde drikkevarer på museets store fortrappe, hvis vejret tillader det. Ellers er det også muligt at nyde de medbragte drikkevarer i forhallen. Champagne skal åbnes forsigtigt af hensyn til skulpturerne.

Ris

Der må kun kastes med ris uden for museet.

Fotografering

Fotografering uden stativ er muligt i hele hovedetagen.

Yderligere info

Vil I vies på Thorvaldsens Museum d. 1., 2., 6., 8. eller 9. august 2014 så kontakt:

Bryllupskontoret
Rådhusoplysningen