26.01.2015

Vielser på Thorvaldsens Museum 28., 30. og 31. januar 2015

Thorvaldsens Museums smukke rum og stemningsfulde atmosfære danner rammen om Københavns Kommunes vielser på udvalgte datoer i januar.

Vielser

Selv vielsen

Vielserne foregår på museets 1. sal ved den flotte Alexanderfrise og med udsigt over museets gård.

Mødetid og sted

I skal møde op på museet 10 minutter før den aftalte tid og tage plads i museets forhal.
Brudepar og deres gæster skal d. 28., 30. og 31. januar 2015 ikke betale entré til museet.
Museet åbner undtagelsesvis kl. 9.30 lørdag d. 31. januar for brudepar og vielsesgæster (i dette tidsrum er der kun adgang til samlingsstedet i forhallen og toiletterne).

Mad og drikke

Det er desværre ikke muligt at medbringe mad eller snacks, men egne drikkevarer/glas må meget gerne medbringes. Det er muligt at nyde de medbragte drikkevarer i forhallen. Champagne skal åbnes forsigtigt af hensyn til skulpturerne.

Ris

Der må kun kastes med ris uden for museet.

Fotografering

Fotografering uden stativ er muligt i hele hovedetagen.

Vil I vies på Thorvaldsens Museum d. 28., 30. og 31. januar 2015 så kontakt:

Bryllupskontoret
Rådhusoplysningen