23.11.2011

Lær at tegne

Til januar 2012 begynder to nye hold af museets populære tegnekursus med billedkunstneren Henrik Leach Hansen. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads!

C1127

Thorvaldsens skitse til Schweizerløven i Luzern, 1818.

OBS – alle tegnehold er fuldt bookede, og vi skriver desværre ikke flere på venteliste.

Kursets indhold

På tegnekurset introduceres du til anatomi, komposition, proportioner, planer mm., og lærer nogle grundlæggende tegnetekniske metoder. Og naturligvis tager undervisningen udgangspunkt i Thorvaldsens skulpturer og museets rum, som du får mulighed for at ”nærlæse” og lære at kende.

Tegnekurset ledes af grafikeren, tegneren og maleren Henrik Leach Hansen, og er for alle, der har lyst til at blive bedre til at tegne. Kurset henvender sig også til dem, der har tænkt på at søge uddannelse inden for de æstetiske fag såsom design, arkitektur og billedkunst.

Undervisningen finder sted i de faste udstillinger på Thorvaldsens Museum.

Torsdage kl. 13 – 16
i perioden 26. januar – 26. april 2012
(undtagen i vinterferien d. 16. februar og
påskeferien d. 5. april).

Søndage kl. 11 – 14
i perioden 29. januar – 29. april 2012
(undtagen i vinterferien d. 19. februar og
påskeferien d. 8. april).

Pris

Det koster 1200 kr. at deltage i undervisningsforløbet, der løber over 12 gange. Kursisterne får et adgangskort til museet, der er gyldigt i kursusperioden.
Du skal være minimum 14 år
for at deltage i kurset.

Tilmelding på telefon 33 32 15 32 eller
e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

Husk at skrive følgende oplysninger i din mail til os:
Hvilket hold, navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Din tilmelding er bindende.