Bg_logo_top
26.05.2011

Copenhagen Jazz Festival 2011

Start sommersøndagen med hjerteskærende smukke melodier og hypnotiske afrikanske grooves, eller slut torsdagens arbejdsdag af med New Yorker-stemning på Thorvaldsens Museum. Under Copenhagen Jazz Festival summer museet af jazz!

Cjf__horz_cmyk_100_sort_spillestedslogo

Formiddagsjazz m. Sissel Vera Pettersen & Nikolaj Hess
3. juli kl. 11.15

Pris 80 kr. inkl. museumsentré. Køb billet på museet allerede i dag.
Genre: Vocal

KONCERTEN SØNDAG ER AFLYST PGA. VANDSKADE! Billetter refunderes ved henvendelse til museet på tlf. 33321532.

Sangerinden Sissel Vera Pettersen og pianisten Nikolaj Hess spiller en blanding af nye og gamle standards, egne kompositioner og improviserede passager, fra hjerteskærende smukke melodier over sanselige lydlandskaber til hypnotiske afrikanske grooves, altsammen med et tydeligt præg af de to musikeres helt unikke fælles tone, organiske kreativitet og originale improvisationsevner. Duoen har spillet sammen siden 2003, udgivet to højt anmelderroste cd’er, den første vandt “årets nye navn” til Danish Music Award (2007), den anden blev nomineret som “årets bedste vokaljazz udgivelse” (DMA 2010).
Det er muligt at købe kaffe, the og croissanter under koncerten. Koncerten varer 75 minutter.

Læs mere om musikerne her:
www.myspace.com/sisselverapettersennikolajhess
www.facebook.com/Hessmusic?v=info

Fyraftensjazz m. Nikolaj Hess & Marc Mommaas
7. juli kl. 17.15

Pris 80 kr. inkl. museumsentré. Køb billet på museet allerede i dag.
Genre: Modern/Contemporary

Den hollandsk/amerikanske tenorstjerne Marc Mommaas og pianisten Nikolaj Hess begyndte deres duosamarbejde i New York i 1997, og har siden da spillet og indspillet sammen med flere forskellige større besætninger (seneste cd er “Nikolaj Hess Global Motion +”, som udover en Danish Music Awards nominering som årets bedste jazzudgivelse, fik forrygende internationale anmeldelser). Hess/Mommaas spiller ved denne særlige lejlighed nutidige og stærkt personlige versioner af overvejende standards. Duoens musikalske og instrumentale kæmpe overskud og fælles baggrund i både europæisk og amerikansk jazz, og evne til i fællesskab frit at følge musikkens retning i øjeblikket, giver de uopslidelige gode gamle sange en stærk, nutidig, smuk og personlig nærværende nytolkning.
Det er muligt at købe øl og vand under koncerten. Koncerten varer 75 minutter.

Læs mere om alle koncerterne under Copenhagen Jazz Festival her.

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor