07.07.2011

Teaterforestilling for de yngste: Klippetiklop

Torsdag d. 11. august er der teater for de yngste på Thorvaldsens Museum, når Olsens Teater opfører dukketeaterforestillingen Klippetiklop.

Klippetiklop

DER ER DESVÆRRE FULDT BOOKET TIL FORESTILLINGEN. KONTAKT MUSEETTLF. 33321532 FOR AT KOMMEVENTELISTE.

Historien udspiller sig på en bondegård. Her er det andefar, der er opsynsmand, og en dag bliver det lille føl væk. Andriken må ud og lede, og han finder både føl og en kæreste. En forestilling med masser af musik og sange.

Dato: 11. august 2011, kl. 10.00.
Varighed: 30 minutter – uden pause.
Aldersgruppe: 1 ½ – 4 år.
Pris og tilmelding: Gratis, men HUSK bindende tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding på tlf. 33321532 eller e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

Læs mere om Olsens Teater her.

Foto: Olsens Teater.