07.07.2011

Lær at tegne

Til september 2011 begynder to nye hold af museets populære tegnekursus med billedkunstneren Henrik Leach Hansen. Tilmeld dig allerede nu, så du er sikker på at få en plads!

C1127

Thorvaldsens skitse til Schweizerløven i Luzern, 1818.

Kursets indhold

På tegnekurset introduceres deltagerne til anatomi, komposition, proportioner, planer mm., og lærer nogle grundlæggende tegnetekniske metoder, der er nyttige værktøjer, når man vil tegne. Og naturligvis tager undervisningen udgangspunkt i Thorvaldsens skulpturer og museets rum, som man får mulighed for at ”nærlæse” og lære at kende.

Tegnekurset ledes af grafikeren, tegneren og maleren Henrik Leach Hansen, og er for alle, der har lyst til at blive bedre til at tegne. Kurset henvender sig også til dem, der har tænkt på at søge uddannelse inden for de æstetiske fag såsom design, arkitektur og billedkunst.

Undervisningen finder sted i de faste udstillinger på Thorvaldsens Museum.

Torsdage kl. 13 – 16
i perioden 15. september – 8. december 2011
(undtagen i efterårsferien d. 20. oktober).

Søndage kl. 11 – 14
i perioden 18. september – 11. december 2011
(undtagen i efterårsferien d. 23. oktober).
SØNDAGSHOLDET ER DESVÆRRE FULDT BOOKET.

Pris

Det koster 1175 kr. at deltage i undervisningsforløbet, der løber over 12 gange. Kursisterne får et adgangskort til museet, der er gyldigt i kursusperioden.
Du skal være minimum 14 år
for at deltage i kurset.

Tilmelding på telefon 33 32 15 32 eller
e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk

Din tilmelding er bindende.