07.02.2013

Særtilbud i marts: 8 attraktioner 80 kr.

Med en fællesbillet i hånden får du i hele marts måned rabat på adgangen til kulturoplevelser og udstillinger på Slotsholmen.

Slotsholmen_2013

Brug en dag, en weekend eller måske hele marts måned på at gå på opdagelse i Danmarks historiske hjerte. På Slotsholmen finder du hele landets historiske hjerte. Her boede kongerne, og her har regeringen haft sin base i mere end 600 år. Christiansborg står stadigvæk som et fyrtårn for området, der er en oase af enestående kulturtilbud. Intet andet sted i Danmark ligger museerne så tæt, og med fællesbilletten får du adgang til de mange kulturoplevelser. Her er noget for enhver smag: Barske våben og stof til balletdrømme, ruinerne af glemte slotte, det prægtige hus omkring Thorvaldsens skulpturer, storslåede festsale i kongelig pragt, fortællinger fra Danmarkshistorien og meget mere. Det er let at komme til Slotsholmen med bus, metro eller havnebus.

Én fællesbillet – 8 attraktioner:

• Dansk Jødisk Museum
• De Kongelige Stalde
• Udstillinger i Det Kongelige Bibliotek – Den Sorte Diamant
• Ruinerne under Christiansborg Slot
• Teatermuseet i Hofteatret
• Thorvaldsens Museum
• Tøjhusmuseet
• Rigsarkivets udstilling (gratis adgang)

Med fællesbilletten får du adgang til ét besøg på hvert museum i hele marts 2013. Besøger du alle 8 museer, sparer du som voksen 230 kr.

Bemærk, at børn har gratis adgang på næsten alle museerne.

Billetten giver desuden 50% rabat på billetprisen i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot.

Billetten kan købes på alle de deltagende museer og i Turistinformationen på Vesterbrogade 4 (lige overfor Tivoli) fra d. 1. marts 2013.

Læs mere om de enkelte kulturinstitutioner på www.oplevslotsholmen.dk