Påskeferie på museet

Tegn selv hele påsken eller tilmeld jer vores tegneskole for familier. Her kan I tirsdag d. 15/4 zoome ind på skulpturdetaljer som hænder og fødder og onsdag d. 16/4 koncentrere jer om hele skulpturen. Alle kan være med – og der bliver lagt forskellige underholdende tegneøvelser ind begge dage.

tegne_dreng_undervisning

Thorvaldsens Museum vrimler med skulpturer, relieffer, mønstre og malerier, og museet er fuldt af forunderlige former, farver og fortællinger. Alt dette kan opleves på mange måder – en af dem er ved at sætte sig ned og tegne det!

Hvornår: Tirsdag d. 15/4 og onsdag d. 16/4 2014 kl. 11-13.

For hvem: Børn fra 8 år med deres voksne.

Pris 75 kr. inkl. entré pr. voksen per gang. Børn 25 kr. per gang.
Beløbet betales ved ankomsten til museet.

Bindende tilmelding på e-mail: thm@thorvaldsensmuseum.dk
Husk at skrive følgende oplysninger i jeres mail til os:
Navn, alder, adresse, telefonnummer, e-mail og ønskede datoer.

Tegn når det passer jer: I er også velkomne til at besøge os i hele påskeferien og tegne, lige når I har lyst – i vores mødested på 1. sal kan alle børnefamilier få gratis papir, blyant og idéer til, hvordan I selv kan tegne på museet.