Bg_logo_top

Påskeferie på museet

Tegn selv hele påsken eller tilmeld jer vores tegneskole for familier. Her kan I tirsdag d. 15/4 zoome ind på skulpturdetaljer som hænder og fødder og onsdag d. 16/4 koncentrere jer om hele skulpturen. Alle kan være med – og der bliver lagt forskellige underholdende tegneøvelser ind begge dage.

Ikon_dreng_tegne

Mød os på

Facebook Instagram Trip Advisor
Luk

Tilbygningen

Tilbygningen er en udvidelse af Thorvaldsens Museum på internettet. Her præsenterer vi tre forskellige tilgange til kunsten og fortællingerne på museet. I Korridorerne, Studiesalen og Projektrummet kan man vælge henholdsvis et fiktivt, et faktuelt og et kreativt formidlingsspor.

Man kan bevæge sig på tværs af de forskellige rum eller vælge at undersøge et af dem nærmere. Dermed vælger man helt selv, hvilken formidlingstilgang man ønsker til Bertel Thorvaldsens kunst, samling og museum.

Tilbygningen slog de virtuelle døre op i 2006, og den er museets første “udvidelse” siden åbningen i 1848.

Tilbygningen

I Tilbygningen kan unge udforske og udfordre kunsten på helt nye måder. Tre døre åbner op for tre formidlingsrum, der krydser hinanden – et fiktivt i Korridorerne, et faktuelt i Studiesalen og et kreativt i Projektrummet.
Besøg Tilbygningen her.