Gå til hovedindhold
Mad fra antikken

MIDDAG OG FOREDRAG 

ANTIKKENS MAD

8. SEPTEMBER KL. 18.00


Smag på antikken på Thorvaldsens Museum når vi denne aften som en del af Golden Days byder indenfor til en gastronomisk aften med antikkens mad i centrum. 
Nyd en antik gastronomisk middag tilberedt og kommenteret af den franske kok Mireille Chérubini. Mireille Chérubini har specialiseret sig inden for romersk gastronomi, og hun har igennem flere år tilberedt antikke middage med hjælp fra historikere og arkæologer. Forud for middagen, som er udarbejdet og tilberedt sammen med chefkokken fra den Franske Ambassade, vil Mireille Chérubini give en introduktion til de romerske spisevaner og skikke.

Mireille Chérubini foredrag i løbet af aftenen vil foregå på fransk med oversættelse til dansk.

Arrangementet organiseres af Det Franske Institut i samarbejde med Den Franske Ambassade og Thorvaldsens Museum.

Pris: 450 kr.
Hvor: Thorvaldsens Museum

Køb billetter her.